Precisiebeurs

Precisiebeurs

Op 15 en 16 november 2017 vond de 17e editie van de succesvolle Precisiebeurs plaats in Veldhoven. Project MARCH was hier twee dagen aanwezig zijn om het nieuwste prototype van het exoskelet te presenteren. Op deze dagen draaide alles om techniek, waardoor wij als technische studenten ons hier natuurlijk helemaal op onze plek voelden. Kortom: Het was een zeer geslaagde dag. 

Hi-Tech dag Ministerie VWS

Hi-Tech dag Ministerie VWS

In week 46 zal de eerste editie van de e-Health week op bezoek zijn op het ministerie van VWS. Binnen deze week zal dinsdag 14 november in het teken staan van de hi-technology dag. Hierin zullen hi-tech innovaties in de gezondheidszorg geïntroduceerd worden aan beleidsmakers en bestuurders. Een goed voorbeeld van deze technologie is natuurlijk de MARCH. Vandaar dat wij met ons team een korte presentatie gegeven hebben om te vertellen over ons project en onze visie op de bijdrage van deze veelbelovende technologie aan de maatschappij gedeeld. 

Congres 'Verder in Beweging"

Congres 'Verder in Beweging"

Op 10 November woonde Project MARCH het congres 'Verder in Beweging' bij. Dit Congres werd georganiseerd door onze partner De Sint-Maartens Kliniek. Binnen dit congres lag de nadruk op het toekomstbeeld voor zorg in houding en beweging. Bij onze stand hebben wij onze visie op dit onderwerp kunnen delen met de bezoekers en de toekomst van deze veelbelovende technologie kkunnen bespreken. 

Revalidatie Medicatie Congres

Revalidatie Medicatie Congres

Op 9 november 2017 organiseerde de Nederlandse Organisatie of Revalidatie Medicatie het Nederlandse Congres voor Revalidatie Medicatie. Het thema van dit interactieve en multi-disciplinaire congres was de ontwikkeling naar actieve deelname in de zorg. Project MARCH heeft dit evenement donderdag bijgewoond en een stand bezet om hier alles over ons project te vertellen.

Carrièredag Bewegingswetenschappen VU

Carrièredag Bewegingswetenschappen VU

Op 8 november 2017 was Project MARCH aanwezig op de Carrièredag van de faculteit Bewegingswetenschappen van de Vrije Universiteit. Hier heeg het team verschillende workshops verzorgd, waarbij de nadruk lag op het oplossen van intensieve, interactieve en inhoudelijke praktijkcasussen. 

Alumnidag Leeghwater

Alumnidag Leeghwater

Op zaterdag 28 oktober vindt de Alumnidag van Gezelschap Leeghwater plaats.  Project MARCH zal hier een interactief programmaonderdeel verzorgen voor oud-Werktuigbouwkunde studenten van de TU Delft. 

Open dagen TU Delft

Open dagen TU Delft

Op vrijdag 20 en maandag 23 oktober vonden de open dagen van de TU Delft plaats. Project MARCH was aanwezig op de faculteiten van IO (Industrieel Ontwerpen) en EWI (Electrotechniek, Wiskunde & Informatica) om meer over ons project te vertellen aan aankomend technisch studenten. 

Science for Humanity

Science for Humanity

Op 15 oktober 2017 was Project MARCH aanwezig met het exoskelet MARCH II op Science for Humanity. Met twee Tech-Talks liet Project MARCH de bezoekers zien wat ons project nou allemaal inhoudt en wat wij hebben weten te bereiken in de afgelopen jaren.

Rehacare International

Rehacare International

Op 7 oktober nam Ruben het optegen andere personen in een exoskelet tijdens een spin-off van de Cybathlon, gehouden tijdens de Rehacare beurs in Düsseldorf. Hier veroverde hij de tweede plaats. Een top prestatie van zowel hem als het team van Project MARCH. Wij zijn super trots! 

Alumni Lustrum Event

Alumni Lustrum Event

Op vrijdag 9 juni vond, ter ere van de 175e verjaardag van de TU Delft, het Technology for Life Symposium plaats.

Secrets of Superhero Science

Secrets of Superhero Science

Op woensdag 7 juni waren wij onderdeel van het symposium "Secrets of Superhero Science" tijdens het International Festival of Technology. 

Naturalis After Dark x TU Delft

Naturalis After Dark x TU Delft

Op donderdag 1 juni vond het Naturalis After Dark evenement voor het eerst plaats op locatie, namelijk bij de TU Delft!

Wings for Life

Wings for Life

Op zondag 7 mei deden wij samen met Ruben mee aan Wings for Life!

RoboBusiness Europe

RoboBusiness Europe

Van 19 tot en met 21 april vond RoboBusiness Europe plaats in het World Forum Den Haag. Ook Project MARCH had hier drie dagen lang een stand.

DON-dag

DON-dag

Op 8 april waren we aanwezig tijdens de DON-dag. Dit was een dag vol met workshops en presentaties georganiseerd door de Dwarslaesie Organisatie Nederland in samenwerking met revalidatiecentrum Adelante.

Professoren in de Theater Arena

Professoren in de Theater Arena

Op 28 maart waren we met enkele teamleden aanwezig tijdens 'Professoren in de Theater Arena' in Theater de Veste. 

Design presentatie

Design presentatie

Op 24 maart 2017 vond onze design presentatie plaats in het auditorium van de TU Delft. Hier presenteerden wij het nieuwe design van de MARCH II voor het eerst aan het grote publiek. 

TEDxSittardGeleen

TEDxSittardGeleen

Op 27 januari 2017 waren wij aanwezig bij TEDxSittardGeleen. Hier heeft Donald, onze teammanager, een TEDTalk mogen geven over Project MARCH en exoskeletten in het algemeen.