Nationale Carrièrebeurs met DSW

Nationale Carrièrebeurs met DSW

Op vrijdag en zaterdag 6 en 7 april stond Project MARCH op de carrièrebeurs in de Amsterdam RAI. Deze beurs is het grootste carrière evenement van Nederland waar meer dan 120 bedrijven hun bezigheden zullen presenteren. Project MARCH was hier samen met onze platinum partner, DSW zorgverzekeraars, om een stand te bemannen. Het waren twee leuke dagen met veel enthousiaste bezoekers. Bedankt DSW voor deze leuke twee dag!

 

Carrièrdag Faculteit Klinische Technologie

Carrièrdag Faculteit Klinische Technologie

4 april woonde Project MARCH het carriere evenemetnt van de bachelorstudie Klinische Technologie. Om de studenten in te lichten op hun toekomstige werkmogelijkheden hebben wij twe workshops gegeven. Daarnaast hielden wij ook een stand om meer te kunnen vertellen over ons project. De dag was een groot succes. Mede dankzij de enthousiaste deelname van de studenten.

 

Open Dagen TU Delft

Open Dagen TU Delft


Op 9 en 10 maart woonde Project MARCH de open dagen van de TU Delft bij. Zo konden wij de aankomend technisch studenten laten zien welke extra curriculaire mogelijkheden de TU Delft biedt aan haar studenten. Zowel op de faculteit Industrieel Ontwerpen en Technische Natuurwetenschappen waren wij aanwezig.

EPP Group Bureau Meeting

EPP Group Bureau Meeting

Afgelopen maand zijn vier teamleden van MARCH III afgereisd naar Valencia om hier de EPP Bureau Group Meeting bij te wonen. Dit congres van de Europese Volkspartij was ingericht op het opdoen van nieuwe inspiratie voor het toekomstige beleid. Een enorme kans dus voor het team van Project MARCH om hier het exoskelet te demonstreren. Een eerste opstapje naar het generen van draagvlak voor deze technologie op bestuurlijk niveau. Tijdens deze drie dagen hebben wij verschillende leden van het Europees Parlement mogen ontmoeten, zoals de Spaanse Carlos Moedas: de Europees commissaris voor Wetenschap, Onderzoek en Innovatie. Ook de Nederlandse afgevaardigden van de EVP, Wim van de Camp en Lambert van Nistelrooij, kwamen onze stand bezoeken. En als kers op de taart gingen wij ook nog eens in gesprek met Minister-President van Spanje: Mariano Rajoy. Een erg geslaagd congres dus voor Project MARCH. En daarnaast hebben we zelf natuurlijk ook een beetje van het zonnetje genoten.

Future in de Hoven

Future in de Hoven

Vanwege het 50-jarige jubileum van het winkelcentrum De Hoven Delft organiseerde het de expositie 'Future in the Hoven'. Aangezien Project MARCH natuurlijk een sterke link heeft met de toekomstige maatschappij, vonden wij het erg leuk een bijdrage te leveren aan dit evenement. En daarnaast is het natuurlijk altijd leuk om met onze mede delftenaren in gesprek te gaan over de actuele ontwikkelingen in Delft!

Kenniscafé

Kenniscafé

Elke derde maandag van de maand organiseren De Volkskrant, KNAW, NEMO kennislink en De Balie een KennisCafé in Amsterdam. Op maandagavond 18 december spreken we over superhelden. Project MARCH was aanwezig bij dit KennisCafé. Magali Ponds ging hier in op de meer maatschappelijke en technologische kant van superhelden.

Talent Event

Talent Event

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 november vond het Talent Event plaats. Het Talent Event is het eerste evenement dat zich specifiek richt op het matchen van digitaal talent met relevante werkgevers. Project MARCH was hier twee dagen aanwezig om het nieuwste prototype van het exoskelet te presenteren. Komt dat zien! 

Bekijk ook de evenement website voor meer informatie.

Masterclass Haagsche Lobby

Masterclass Haagsche Lobby

Donderdag 23 november vond de Masterclass Haagsche Lobby plaats voor de 14e keer. Na de langste formatie periode van het kabinet ooit, start nu eindelijk het nieuwe kabinet. Wie krijgt welke minister post; Wie wordt het nieuwe aanspreekpunt voor de zorg en wat is hun visie voor het aankomende jaar. Al deze vragen en meer zullen worden beantwoord op dit evenement. Project MARCH heeft hier haar bijdrage aan de zorg innovatie toegelicht in een korte masterclass. 

Medewerkersdag Faculteit 3me

Medewerkersdag Faculteit 3me

Op zaterdag 28 oktober vindt de Alumnidag van Gezelschap Leeghwater plaats.  Project MARCH zal hier een interactief programmaonderdeel verzorgen voor oud-Werktuigbouwkunde studenten van de TU Delft. 

Precisiebeurs

Precisiebeurs

Op 15 en 16 november 2017 vond de 17e editie van de succesvolle Precisiebeurs plaats in Veldhoven. Project MARCH was hier twee dagen aanwezig zijn om het nieuwste prototype van het exoskelet te presenteren. Op deze dagen draaide alles om techniek, waardoor wij als technische studenten ons hier natuurlijk helemaal op onze plek voelden. Kortom: Het was een zeer geslaagde dag. 

Hi-Tech dag Ministerie VWS

Hi-Tech dag Ministerie VWS

In week 46 zal de eerste editie van de e-Health week op bezoek zijn op het ministerie van VWS. Binnen deze week zal dinsdag 14 november in het teken staan van de hi-technology dag. Hierin zullen hi-tech innovaties in de gezondheidszorg geïntroduceerd worden aan beleidsmakers en bestuurders. Een goed voorbeeld van deze technologie is natuurlijk de MARCH. Vandaar dat wij met ons team een korte presentatie gegeven hebben om te vertellen over ons project en onze visie op de bijdrage van deze veelbelovende technologie aan de maatschappij gedeeld. 

Congres 'Verder in Beweging"

Congres 'Verder in Beweging"

Op 10 November woonde Project MARCH het congres 'Verder in Beweging' bij. Dit Congres werd georganiseerd door onze partner De Sint-Maartens Kliniek. Binnen dit congres lag de nadruk op het toekomstbeeld voor zorg in houding en beweging. Bij onze stand hebben wij onze visie op dit onderwerp kunnen delen met de bezoekers en de toekomst van deze veelbelovende technologie kkunnen bespreken. 

Revalidatie Medicatie Congres

Revalidatie Medicatie Congres

Op 9 november 2017 organiseerde de Nederlandse Organisatie of Revalidatie Medicatie het Nederlandse Congres voor Revalidatie Medicatie. Het thema van dit interactieve en multi-disciplinaire congres was de ontwikkeling naar actieve deelname in de zorg. Project MARCH heeft dit evenement donderdag bijgewoond en een stand bezet om hier alles over ons project te vertellen.

Carrièredag Bewegingswetenschappen VU

Carrièredag Bewegingswetenschappen VU

Op 8 november 2017 was Project MARCH aanwezig op de Carrièredag van de faculteit Bewegingswetenschappen van de Vrije Universiteit. Hier heeg het team verschillende workshops verzorgd, waarbij de nadruk lag op het oplossen van intensieve, interactieve en inhoudelijke praktijkcasussen. 

Alumnidag Leeghwater

Alumnidag Leeghwater

Op zaterdag 28 oktober vindt de Alumnidag van Gezelschap Leeghwater plaats.  Project MARCH zal hier een interactief programmaonderdeel verzorgen voor oud-Werktuigbouwkunde studenten van de TU Delft. 

Open dagen TU Delft

Open dagen TU Delft

Op vrijdag 20 en maandag 23 oktober vonden de open dagen van de TU Delft plaats. Project MARCH was aanwezig op de faculteiten van IO (Industrieel Ontwerpen) en EWI (Electrotechniek, Wiskunde & Informatica) om meer over ons project te vertellen aan aankomend technisch studenten. 

Science for Humanity

Science for Humanity

Op 15 oktober 2017 was Project MARCH aanwezig met het exoskelet MARCH II op Science for Humanity. Met twee Tech-Talks liet Project MARCH de bezoekers zien wat ons project nou allemaal inhoudt en wat wij hebben weten te bereiken in de afgelopen jaren.

Rehacare International

Rehacare International

Op 7 oktober nam Ruben het optegen andere personen in een exoskelet tijdens een spin-off van de Cybathlon, gehouden tijdens de Rehacare beurs in Düsseldorf. Hier veroverde hij de tweede plaats. Een top prestatie van zowel hem als het team van Project MARCH. Wij zijn super trots!