Op 24 maart 2017 vond onze design presentatie plaats in het auditorium van de TU Delft. Hier presenteerden wij het nieuwe design van de MARCH II voor het eerst aan het grote publiek. Ook Martin van Rijn, Staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, was hierbij aanwezig en ging in gesprek met Ruben, onze piloot, over onder meer de mogelijkheden op het gebied van zorgverzekeringen, crowdfunding en de toekomstige ontwikkelingen van het exoskelet. Verder heeft onze teammanager een goed beeld geschetst van onze teamstructuur en ons team. Onze Chief Engineer heeft vervolgens middels onze design video het nieuwe ontwerp onthuld en is hierna dieper ingegaan op de technische aspecten ervan. 

De gehele presentatie is opgenomen en kan hieronder worden terug gekeken:

De design video kan hieronder worden bekeken: