WK 7: ZKH Prins Constantijn van Oranje

WK 7: ZKH Prins Constantijn van Oranje

Het einde van 2017 betekent ook het einde van #WhyMARCH. Natuurlijk willen wij nog een laatste spectaculaire bijdrage leveren aan deze campagne. Voor de laatste week vroegen wij Zijne Koninklijke Hoogheid Constantijn van Oranje, Startup Envoy bij StartupDelta, om antwoord te geven op de vraag: “Waarom gelooft u in het exoskelet?”. Lees hieronder zijn antwoord op deze vraag en zijn mening over Project MARCH. 

#WhyMARCH “In Project MARCH werken de slimste studenten met passie aan oplossingen om mensen met een dwarslaesie te helpen weer te lopen. Ik vind het geweldig inspirerend dat jonge mensen hun kennis en vaardigheden inzetten om de wereld een beetje beter te maken en de Universiteit hen hierin uitdaagt en ondersteunt” – Prins Constantijn van Oranje

WK 6: Jos Dekkers

WK 6: Jos Dekkers

De één na laatste week van #WhyMARCH is aangebroken en dat vraagt natuurlijk ook om een speciale bijdrage. Deze week geven wij het woord aan Jos Dekkers, die als voorzitter van de Dwarslaesie Organisatie Nederland dezelfde missie nastreeft als het team van Project MARCH. Ook aan hem stelden we de vraag: “Waarom gelooft u in het exoskelet?”

WK 5: Ruben de Sain

WK 5: Ruben de Sain

#WK5 Deze week weer een bijzondere en zeer waardevolle bijdrage aan de campagne #WhyMARCHRuben de Sain. Piloot van de MARCH II. Hij, als geen ander, kan naast zijn visie op het exoskelet ook zijn ervaring met de technologie delen. Lees hier zijn antwoord op de vraag: Waarom gelooft u in het exoskelet?

WK 4: Chris Oomen

WK 4: Chris Oomen

Vandaag in #WhyMARCH geven wij het woord aan Chris Oomen, CEO van DSW Zorgverzekeraar en een van de grote partners van Project MARCH. Vandaag vroegen wij aan hem: "Waarom gelooft u in het exoskelet?" Lees hieronder zijn bijdrage.  

WK 3: Ilse van Nes

WK 3: Ilse van Nes

Alweer de derde week van de campagne#WhyMARCH is aangebroken. Vandaag vroegen wij Ilse van Nes te antwoorden op de vraag: ‘Waarom geloof jij in de exoskelet technologie?’ Als revalidatie arts bij de Sint Maartenskliniek is Ilse nauw betrokken bij het exoskelet trainings programma. Om te leren lopen in een exoskelet is het essentieel voor dwarslaesie patiënten om deel te nemen aan dit traject. Lees hieronder Ilses visie op de exoskelet technologie. 


 

WK 2: Karel Luyben

WK 2: Karel Luyben

Vandaag vroegen wij Karel Luyben, Rector Magnificus van de TU Delft, antwoord te geven op de vraag: "Waarom geloof jij in het exoskelet?" Lees hieronder zijn antwoord en bekijk de meerwaarde van de exoskelet technologie vanuit zijn perspectief.
 

WK 1: Eiso Vaandrager

WK 1: Eiso Vaandrager

Wij hebben de oprichter van Project MARCH, Eiso Vaandrager, gevraagd deze campagne af te trappen. Lees hieronder zijn antwoord op de vraag: "Why MARCH?"