Wij hebben de oprichter van Project MARCH, Eiso Vaandrager, gevraagd deze campagne af te trappen. Lees hieronder zijn antwoord op de vraag: "Why MARCH?"


#WhyMARCH "Werk je aan iets wat wereldverbeterend is? Ja of nee?" 

"Als oprichter van Project MARCH was ik aangetrokken tot het model van de Cybathlon. Ik weet uit ervaring dat een uitdaging als deze een heleboel passie en innovatie met zich mee brengt, aangezien ik in het verleden het Nuna Solar Team en het waterstof race team Forze heb opgezet. Ik heb Project MARCH opgericht, omdat ik geloof dat een klein team van gepassioneerde studenten uiteindelijk de benodigde technologie kan ontwikkelen om het leven van miljoenen gehandicapte mensen te veranderen. Het model van Project MARCH geeft mogelijkheid tot snelle innovatie cycli met de passie en creativiteit van een studententeam. Ik heb geen twijfel dat Project MARCH een significante bijdrage aan dit doel zal leveren in de komende jaren. Keep Marching!" - Eiso Vaandrager