Vandaag in #WhyMARCH geven wij het woord aan Chris Oomen, CEO van DWS Zorgverzekeraar en een van de grote partners van Project MARCH. Vandaag vroegen wij aan hem: "Waarom gelooft u in het exoskelet?" Lees hieronder zijn bijdrage. 

#WhyMARCH "Innovatie overleeft door vast te houden aan datgene waar het om draait." - Chris Oomen

"Innovaties ontstaan, groeien en overleven niet vanzelf, maar alleen door vast te houden aan datgene waar het om draait. Project MARCH heeft een duidelijk doel: een dwarslaesiepatiënt laten (op)staan en laten (trap)lopen. Doordat het een meerjarig project is, met elk jaar een nieuw team, krijgen gedreven studenten van verschillende studierichtingen de kans het skelet beter, geavanceerder en compacter te maken.
Daar zit het raakvlak met DSW. DSW is een zorgverbeteraar. Wij zoeken altijd naar manieren om de zorg voor een patiënt of groep patiënten beter te maken. Het vergroten van de bewegingsvrijheid van een dwarslaesie patiënt, brengt naast de praktische voordelen ook talloze andere gezondheidsverbeteringen voor die patiënt met zich mee. " - Chris Oomen