sjaan win.jpg

Cybathlon Experience 2018

Team MARCH IV en Sjaan Quirijns


 
 

Cybathlon Experience 2018 - GEWONNEN!

 
 

Op 26 september was het zo ver. Tijd voor de vier daagse wedstrijd waar wij het hele jaar naartoe hebben gewerkt: De Cybathlon. Een obstakelrace waarbij wij met ons exoskelet 4 obstakels moesten overbruggen. Dit zijn achtereenvolgens een sofa en een tafel waarop wij bekers moesten stapelen, rough terrain, een helling met deur en de trap. Achtereenvolgens kon je voor de verschillende onderdelen resp. 101, 104, 110 en 125 punten halen. De hele race draaide erom om binnen 8 minuten zo veel mogelijk punten te verzamelen. 

En wat was dit spannend!! In deze race hadden wij namelijk 2 tegenstanders, ROKI uit Mexico en Symbitron uit Twente. Roki kwam helaas niet door de techcheck heen en mocht dus de racetrack niet betreden. Symbitron daarentegen was een pittige tegenstander. Toch slaagden wij er uiteindelijk in, op de laatste racedag het meeste punten binnen te halen. We kunnen nu dus eindelijk zeggen dat wij de winnaars zijn van de Cybathlon Experience 2018!! Benieuwd? Bekijk onze laatste vlog van deze serie! Vandaag was ook de laatste dag voor het Project MARCH Team 2017-2018. Wij willen jullie daarom ook hartelijk bedanken voor het afgelopen jaar! Wij wensen het volgende team erg veel succes en zullen hun op de voet volgen. 

Wij kijken terug op een fantastisch jaar, met veel hoogtepunten. Inmiddels is ons team weer in Nederland aan gekomen en terug in de college bank gekropen. Natuurlijk genieten we nog steeds na van onze overwinning op de Cybathlon. Er is geen betere manier om het jaar van Project MARCH 2017-2018 af te sluiten. Gelukkig is team MARCH IV al weer druk aan de slag om ons pak door te ontwikkelen en te verbeteren. Blijf ons dus volgen. Dank voor al jullie support. #MARCHon