Heb je altijd een superkracht gewild? En heb je er ooit van gedroomd om een superheld te zijn? Als je een van deze vragen met ‘ja’ hebt beantwoord, dan sla je stijl achterover op dit allereerste symposium ooit over superhelden-technologie!

Dankzij modern wetenschappelijk onderzoek en geavanceerde technologieën zijn we dichterbij het creëren van de superkracht van sommige van je favoriete superhelden dan ooit. Denk aan X-Men, Wonder Woman, Spider-Man en Iron Man. Secrets of Superhero Science is de allereerste conferentie ter wereld over superhelden-technologie. Barry Fitzgerald, wetenschapper aan de TU Delft, stelt je voor aan zes topsprekers. Zij vertellen je alles over hun fascinerende werk en hoe hun werk kan worden gebruikt om superhelden-technologieën in de toekomst te ontwikkelen. Leer alles over de mogelijkheden om Wolverine's regeneratieve geneeskrachtige krachten na te bootsen, het leggen van de basis voor een Iron Man-pak en hoe we supermachten beheren wanneer ze in de toekomstige samenleving worden geïntroduceerd.

Ben jij klaar voor een toekomst met superkrachten en het ontgrendelen van de Secrets of Superhero Science?