Afgelopen maand zijn vier teamleden van MARCH III afgereisd naar Valencia om hier de EPP Bureau Group Meeting bij te wonen. Dit congres van de Europese Volkspartij was ingericht op het opdoen van nieuwe inspiratie voor het toekomstige beleid. Een enorme kans dus voor het team van Project MARCH om hier het exoskelet te demonstreren. Een eerste opstapje naar het generen van draagvlak voor deze technologie op bestuurlijk niveau. Tijdens deze drie dagen hebben wij verschillende leden van het Europees Parlement mogen ontmoeten, zoals de Spaanse Carlos Moedas: de Europees commissaris voor Wetenschap, Onderzoek en Innovatie. Ook de Nederlandse afgevaardigden van de EVP, Wim van de Camp en Lambert van Nistelrooij, kwamen onze stand bezoeken. En als kers op de taart gingen wij ook nog eens in gesprek met Minister-President van Spanje: Mariano Rajoy. Een erg geslaagd congres dus voor Project MARCH. En daarnaast hebben we zelf natuurlijk ook een beetje van het zonnetje genoten.