RTL Brightday
Nov
24
to Nov 25

RTL Brightday

“De ontwikkelingen in de wereld gaan razendsnel. Met technologie als belangrijkste motor. Blijf up-to-date, kom naar Bright Day en beleef de coolste tech in het echt. Het motto dit jaar: “The bright side of tech.”

Zie robots in actie. Ervaar experimenten met drones. Test de beste e-bikes. Verken hoe banen er in de toekomst uitzien. Speel games in een arena. En geniet van Dutch design.

Bright Day is het jaarlijkse techfest van Bright, hét tech-platform van Nederland. Altijd op zoek naar vernuft in digitale technologie, naar de gamechangers en de eye openers. Op Bright.nl vind je tests, tips, trends en de koopgids Bright Stuff. Bright is onderdeel van RTL Nederland en te zien op RTL Z, RTL 7 en YouTube.”

RTL Brightday

RTL Brightday

View Event →
ExoBerlin
Oct
23
to Oct 24

ExoBerlin

Together with our partner CodePS we will attend the exoskeleton conference in Berlin. Here we will give a presentation about Project MARCH and how we cooperated last year with CodePS.

View Event →
State Visit Londen
Oct
22
to Oct 26

State Visit Londen

Project MARCH is uitgenodigd door de ambassade in Londen om te presenteren voor de royals tijdens een technische showcase. Ook zullen we de opening van het nieuwe robotics lab van UCL (University College London) bijwonen en hier een presentatie geven.

View Event →