Back to All Events

Design Presentation

Netpresenter_poster.jpg

Kom en zie de nieuwste stappen richting het ultieme exoskelet! Op 6 augustus is het vierde team van Project MARCH met 23 studenten en één piloot de uitdaging aangegaan om een nieuw prototype exoskelet te ontwikkelen. Na maanden brainstormen, ontwerpen en modelleren, kunnen we met trots vertellen dat het ontwerp voor dit jaar af is. Graag nodigen wij u daarom uit voor de Design Presentatie van het vierde team van Project MARCH op 24 april 2019.

Bent u ook benieuwd naar wat wij dit jaar gaan veranderen? Kom dan naar onze presentatie en ontdek het zelf!

Vanaf 19:30 uur bent u welkom in de Foyer van het TU Delft Aula Congrescentrum. Om 20:00 uur zal de officiële presentatie van start gaan in het Auditorium.

Wij hebben er heel veel zin in en zien u graag de 24e!

Met vriendelijke groet,
Het team Project MARCH