Acquisition Manager

Als Acquisition Manager ben jij onmisbaar in het project door het overzicht te houden over de sponsordeals met onze partners. Jij gebruikt jouw sterke sociale, onderhandeling- & organisatievaardigheden om het maximale te halen uit alle deals die jullie als team sluiten. Hiervoor zal je onder andere met interessante contactpersonen van verschillende bedrijven aan tafel zitten. Daarnaast houd jij je ook bezig met het onderhouden van bestaande sponsorrelaties van Project MARCH met externe partijen. Hiermee draag jij bij aan de verschillende resources die het team nodig heeft bij de ontwikkeling van het exoskelet.

Het is jouw hoofdtaak om genoeg middelen binnen te halen om het project te laten slagen. Hierbij gaat het onder andere om het vergaren van productie- & consultancypartners. Hierbij ben jij ook verantwoordelijk voor de reputatie van Project MARCH door te voldoen aan de diverse verwachtingen van al onze verschillende partners. Met een beetje creativiteit vind jij voor iedere partner een sponsorcontract op maat! Hiervoor zul jij dus veel met verschillende mensen aan de telefoon hangen!

Bij het sluiten van acquisitiedeals zijn duidelijke afspraken belangrijk. Dit bereik jij door duidelijke contracten op te stellen waarin wederzijdse tegenprestaties worden opgesteld. Nog belangrijker hierbij is het onderhouden van relaties met onze partners.

De Acquisitie Manager zal veel samenwerken met alle functies gerelateerd aan PR & Acquisitie. Hierbij wordt jouw takenpakket aangevuld met zaken die op dat moment relevant zijn. Komt er een groot evenement aan? Dan zullen jullie met z'n allen bijdragen aan de organisatie van dit evenement. Komt er een acquisitie deadline aan of zijn er productiepartners nodig? Dan zullen jullie met z'n allen druk bezig zijn met het bellen van nieuwe partners.

Gewenste vaardigheden en ervaringen

  • Excellente communicatieve vaardigheden

  • Hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel

  • Omgaan met druk

  • In staat om effectieve keuzes te maken

  • In staat om overzicht te bewaren

  • Gemotiveerd om diverse taken op te pakken

  • Hoge basis van zelf-motivatie

  • Excellente presentatie-vaardigheden

  • Professionele uitstraling

  • Ervaren met het werken in groepen, projecten en/of commissies

RB & MAG