Chief Engineer

De Chief Engineer is de technisch eindverantwoordelijke binnen het team van Project MARCH. Het is jouw taak om het team te begeleiden in waar de technische focus komt te liggen en ervoor te zorgen dat zij de juiste keuzes maken. Als Chief Engineer houd jij het overzicht op het ontwerp. Waar verschillende onderdelen samen komen ontstaan interfaces, jij helpt inzicht te creëren in de interfaces zodat het team zo goed mogelijk de gerelateerde uitdagingen kunnen tackelen.

De Chief Engineer van Project MARCH behoort tot het managementteam, als eindverantwoordelijke van het technische deel van het Project. Als Chief Engineer werk je nauw samen met de overige leden van het management. Het is jullie taak om vooruit te kijken en mogelijke problemen zo snel mogelijk te  voorzien en op te lossen. 

Jij ontwerpt een systeem waarin de engineers elkaar kunnen uitdagen om zo'n hoog mogelijk kwaliteit af te leveren. Technische problemen doorzie jij snel en jij onderscheid hoofdzaak van bijzaak. Als Chief Engineer maak jij de brug tussen de verschillende technische disciplines in het project. Hiermee help jij ook de interfaces die ontstaan tussen de verschillende sub-projecten in kaart te brengen. Daarom is het belangrijk dat jij het leuk vindt om je te verdiepen in verschillende technische onderwerpen. Van elektrotechniek en software tot ergonomie en CAD programma's, je zult het allemaal tegenkomen. Met jouw extreme enthousiasme voor techniek zorg jij ervoor dat er uiteindelijk een compleet exoskelet de wedstrijd wint!

Gewenste vaardigheden en ervaringen

 • Effectieve communicatie skills, zowel geschreven als verbaal

 • Pré: Eindfase technische studie (Bijv: Lucht & Ruimtevaarttechniek, Industrieel Ontwerpen of Werktuigbouwkunde)

 • Pré: Kennis van de ontwerpcylci

 • Hoge mate van technische affiniteit

 • Interesse in exoskeleten en bijhorende technologieën

 • Hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel

 • Stressbestendig

 • In staat zijn om lastige keuzes te maken

 • Hoge basis van zelf-motivatie

 • Enthousiaste persoonlijkheid en in staat om anderen te motiveren

 • Vaardigheid voor het bewaren van overzicht

 • In staat zijn om een team te leiden

 • Excellente presentatie vaardigheden

 • Hoge sociale skills

 • Professionele uitstraling

 • Ervaren met het werken in groepen, projecten en/of commissies

Project MARCH