Design Engineer

Ga jij ervoor zorgen dat het design van het MARCH exoskelet nóg geïntegreerder wordt? Dan ben jij onze nieuwe Design Engineer! Je zult je bezig houden met de behuizing van het exoskelet: Hoe integreer je deze met de rest van het exoskelet en wat voor uitstraling heeft het MARCH exoskelet? Door je creatieve geest volop te gebruiken zorg jij ervoor dat de behuizing van het exoskelet esthetisch, nuttig én gebruiksvriendelijk is!

Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van de behuizing van het exoskelet. De behuizing heeft een aantal belangrijke functies, bijvoorbeeld het beschermen van electronica en het wegwerken van kabels. Ook is het belangrijk dat de behuizing sterk genoeg is om het exoskelet aan op te tillen. Dit betekent dat je veel samen moet werken met de frame engineers en de electrical engineers. Verder kan jij slimme manieren verzinnen om de housing makkelijk en snel te kunnen verwijderen, als er bijvoorbeeld een batterij vervangen moet worden.

Verder speelt de housing natuurlijk een heel belangrijke rol bij het uiterlijk en de uitstraling van het exoskelet. Wat ziet en voelt de piloot als hij/zij het exoskelet ziet? En wat ziet het publiek? Jij kan er met het ontwerpen (in CAD programma's) en produceren van de housing voor zorgen dat het MARCH exoskelet een unieke, geïntegreerde look heeft.

Vereiste vaardigheden en ervaringen

 • Pré: Eind bachelor of master Industrieel ontwerpen, Lucht- en Ruimtevaarttechniek of Werktuigbouwkunde

 • In het bezit van een portfolio of ander overzicht van eigen ontwerpen

 • Ervaring met CAD programma's zoals Solidworks of CATIA

 • Pré: Ervaring met 3D printen en de relevante software voor het produceren van 3D onderdelen.

 • Goede communicatieve vaardigheden

 • Creatief

 • Visueel ingesteld

 • Interesse in esthetisch ontwerpen

 • Enige kennis op gebied van mechanica

 • Goed zijn in het bedenken van nieuwe design oplossingen, out-of-the-box denken

 • Ervaring met werken in groepen, projecten en/of commissies

RB & MAG