Operations Manager

Als Operations Manager houd jij je bezig met de financiën van het team en de logistieke kant achter evenementen en trainingen. Jij zorgt ervoor dat er een goed overzicht is wat voor sponsoring er nodig is om het exoskelet te ontwikkelen. Verder hou jij je bezig met de logistiek die komt kijken bij het verplaatsen van ons exoskelet en het organiseren van evenementen en trainingen.

De Operations Manager van Project MARCH is onderdeel van het managementteam, als eindverantwoordelijke voor de financiën en de logistiek. Als Operations Manager werk jij nauw samen met de overige leden van het management. Het is jullie taak om vooruit te kijken en mogelijke problemen snel te voorzien en op te lossen. Binnen het managementteam is het de verantwoordelijkheid van Operations Manager om ervoor te zorgen dat Project MARCH op logistiek en financieel vlak optimaal presteert.

Jij vertaalt de benodigdheden voor het ontwikkelen van het exoskelet naar een begroting. Misschien kom je er met de engineers wel achter dat we op een bepaald vlak een consultancy partner missen of concludeer je dat door een nieuwe productietechniek te gebruiken er veel geld of tijd bespaard kan worden. Aan de hand van de begroting stel je doelen voor de acquisitie op. Om ervoor te zorgen dat deze middelen daadwerkelijk binnenkomen werk je nauw samen met de Acquisition Manager.

Bij het organiseren van onze evenementen zijn de Public Relations Manager, de Content Marketeer en de Team Manager druk bezig hoe wij ons presenteren naar de buitenwereld. Jij zorgt ervoor dat de logistiek daarachter goed geregeld is zodat Project MARCH optimaal kan schitteren. Op het moment dat er getraind wordt zorg jij samen met de relevante training verantwoordelijke ervoor dat er een goed trainingsschema is, waarbij jouw focus op de logistiek zal liggen.

Omdat je de benodigdheden vanuit de techniek vertaalt naar een begroting en de logistiek achter evenement verzorgt werk je zowel met de engineers, PR, Acquisitie en het Management Team samen. Je zal vaak anderen ondersteunen in hun dagelijkse bezigheden waardoor het team optimaal kan presteren

Gewenste vaardigheden en ervaringen

 • Effectieve communicatie skills, zowel geschreven als verbaal

 • Hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel

 • Stressbestendig

 • In staat zijn om lastige keuzes te maken

 • Hoge basis van zelf-motivatie

 • Enthousiaste persoonlijkheid en in staat om anderen te motiveren

 • Overzicht houden

 • In staat zijn om een team te leiden

 • Excellente presentatie vaardigheden

 • Hoge sociale skills

 • Ervaren met het werken in groepen

 • Pré: ervaring met het maken en beheren van een begroting

 • Pré: ervaring met het organiseren van evenementen

RB & MAG