Content Marketeer

Als Content Marketeer is het jouw doel om ervoor te zorgen dat de visuele uitstraling van Project MARCH consistent is. Hierbij zal je nauw samenwerken met de PR Manager. Door het maken van video's en het ontwerpen van posters, banners en renders zet jij Project MARCH op de kaart! Door de naamsbekendheid van Project MARCH te vergroten draag jij bij aan het slagen van het project, bijvoorbeeld door het aantrekken van geïnteresseerde sponsoren en nieuwe teamgenoten!

Als Content Marketeer is één van jouw doelen om het exoskelet te laten zien aan de buitenwereld. Dit doe je door visualisaties van het exoskelet te maken in programma's zoals Keyshot, Photoshop en InDesign. Jij ontwerpt  posters & banners die worden gebruikt op externe events zoals beurzen. Daarnaast verzorg jij de huisstijl van Project MARCH.

Project MARCH is zeer actief op sociale media waarvoor veel vette content gecreëerd dient te worden! Als Content Marketeer is het jouw taak om deze content, zoals filmpjes en foto's, te schieten en te bewerken. De Cybathlon van mei 2020, waar wij met Project MARCH al 4 jaar naar toe leven, is een mooie uitdaging voor jou!

De Content Marketeer zal veel samenwerken met alle functies gerelateerd aan PR & Acquisitie. Hierbij wordt jouw takenpakket aangevuld met zaken die op dat moment relevant zijn. Komt er een groot evenement aan? Dan zullen jullie met z'n allen bijdragen aan de organisatie van dit evenement. Komt er een acquisitie deadline aan of zijn er productiepartners nodig? Dan zullen jullie met z'n allen druk bezig zijn met het bellen van nieuwe partners.

Gewenste vaardigheden en ervaringen

  • Goede communicatieve vaardigheden

  • Hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel

  • Hoge mate van zelfstandigheid

  • Gemotiveerd om diverse taken op te pakken

  • Interesse in het maken van foto- en videomateriaal

  • Ervaring met editen van foto en/of videomateriaal

  • Ervaring met rendering is een pré

  • Ervaren met het werken in groepen, projecten en/of commissies

RB & MAG