Public Relations Manager

Wil jij Project MARCH op de kaart zetten, ben jij geïnteresseerd in het schrijven van effectieve persberichten, het vergroten van onze online gemeenschap en het organiseren van evenementen zoals een Design Presentatie en verschillende partner evenementen? Solliciteer dan voor de functie Public Relation Manager van het volgende Project MARCH team! Als PR Manager zal jij voor het komende jaar van Project MARCH een PR plan uitdenken samen met de Content Marketeer. In de aanloop naar de Cybathlon van 2020 is het jouw doel om de bekendheid van Project MARCH en rond het exoskelet te vergroten. Je zult hiervoor onder andere veel aanwezig zijn op beurzen. 

Als PR-manager ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van PR-doelen, deze monitoren en behalen door creatieve PR-ideeën te implementeren. Dit doe je onder andere door de doelgroepen van Project MARCH goed in kaart te brengen. Jij wilt graag Project MARCH onder aandacht te brengen van een groot publiek en stelt hiervoor verschillende doelen op. Gaan jullie voor het NOS journaal of zorg jij ervoor dat het project internationaal op de markt komen?

Ook zorg jij voor het versterken en onderhouden van relaties met media en online influencers. Dit doe je door interviews en persvoorlichtingen te maken die ons project promoten. Daarnaast ben jij, samen met de Content Marketeer het brein achter de campagnes op onze social media kanalen en overige PR evenementen. Je zult dit jaar vaak voor onbekende groepen staan, maar met jouw creatieve en zelfverzekerde eigenschappen moet dit geen probleem zijn!

De PR Manager zal veel samenwerken met alle functies gerelateerd aan PR & Acquisitie. Hierbij wordt jouw takenpakket aangevuld met zaken die op dat moment relevant zijn. Komt er een groot evenement aan? Dan zullen jullie met z'n allen bijdragen aan de organisatie van dit evenement. Komt er een acquisitie deadline aan of zijn er productiepartners nodig? Dan zullen jullie met z'n allen druk bezig zijn met het bellen van nieuwe partners.

Gewenste vaardigheden en ervaringen

  • Excellente communicerende vaardigheden

  • Hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel

  • In staat zijn om effectieve keuze te maken

  • Gemotiveerd om diverse taken op te pakken

  • Hoge basis van zelf-motivatie

  • Enthousiast persoonlijkheid en in staat om anderen te enthousiasmeren

  • Excellente presentatie-vaardigheden

  • Expertise in het gebruik van sociale netwerken

  • Ervaren met het werken in groepen, projecten en/of commissies

Project MARCH