Team Manager

Als Team Manager van Project MARCH ben jij het gezicht van het project voor externe partijen zoals onze vele sponsoren, de TU Delft en diverse media. Daarnaast ben jij er als Team Manager verantwoordelijk voor dat de sfeer in het team op peil blijft. Een Team Manager is mensgericht en probeert het maximale te halen uit alle teamleden van Project MARCH. Hiervoor zijn een sociaal karakter en een groot inlevingsvermogen een vereisten om jouw rol goed te kunnen vervullen. 

Als Team Manager werk jij nauw samen met de overige teamleden van het Management. Het is jullie taak om vooruit te kijken en mogelijke problemen snel te voorzien en op te lossen. Daarnaast zorg jij er samen met het team voor dat er persoonlijke- en teamdoelen worden gesteld en dat deze worden behaald.

Binnen het team is het de taak van de Team Manager om de teamsfeer te maximaliseren. De Team Manager overziet en begeleidt de onafhankelijke teamleden. Jij hebt hier de rol van mentor en mediator als er problemen binnen het team mochten ontstaan. 

Als het Team Manager ben jij het gezicht van Project MARCH naar de buitenwereld. Activiteiten die hierbij horen zijn het geven van presentaties op beurzen, interviews met de pers en het contact met sponsoren onderhouden. Daarnaast organiseer jij samen met de teamleden op PR, Marketing en Acquisitie evenementen voor bijvoorbeeld partners of de pers

Gewenste vaardigheden en ervaringen

 • Effectieve communicatie skills, zowel geschreven als verbaal

 • Hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel

 • Stressbestendig

 • In staat zijn om lastige keuzes te maken

 • Hoge basis van zelf-motivatie

 • Enthousiaste persoonlijkheid en in staat om anderen te motiveren

 • Vaardigheid voor het bewaren van overzicht

 • In staat zijn om een team te leiden

 • Excellente presentatie vaardigheden

 • Hoge sociale skills

 • Professionele uitstraling

 • Ervaren met het werken in groepen, projecten en/of commissies

Project MARCH