meET Project MARCH

Project MARCH is op zoek naar nieuwe teamleden voor het collegejaar 2018-2019 ! De sollicitatieprocedure voor MARCH IV is van start gegaan. Wil jij jouw tussenjaar zowel een leuke als zinnige invulling geven? Ga dan de uitdaging aan en ontwerp samen met een groep nieuwe mensen binnen één jaar tijd het ultieme exoskelet. 

De uitdaging

Project MARCH wil personen met een dwarslaesie hun volledige mobiliteit teruggeven door middel van een exoskelet. Dit motorische harnas, ontwikkeld met de nieuwste techniek en robotica, maakt het voor mensen een dwarslaesie mogelijk weer op te staan en te lopen. En in de toekomst hopelijk nog veel meer. Wil jij bijdragen aan de opkomende exoskelet technologie, die het leven van mensen met een dwarslaesie drastisch kan verbeteren?  Ga dan samen met een team van ontzettend gemotiveerde studenten de uitdaging aan om binnen één jaar een vernieuwd en verbeterd type exoskelet te bouwen. Zodat in de toekomst mensen met een dwarslaesie niet langer gebonden zijn aan een rolstoel!

DE RACE

Aan het einde van het jaar wordt het nieuwe prototype onderworpen aan de ultieme test: De Cybathlon. In deze paralympische bionische spelen is er een speciale race voor exoskeletten. Hierin strijden dwarslaesiepatienten met hun exoskelet om alle zeven obstakels te overbruggen, die mensen in een rolstoel dagelijks ondervinden. Hierbij wordt de MARCH niet alleen getest op snelheid maar ook op alledaagse bruikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

 The pilot of MARCH II Ruben

The pilot of MARCH II Ruben

 The team of MARCH III

The team of MARCH III

vacatures

Vind jij samenwerken in een multidisciplinair team met ambitieuze studenten leuk? Wil jij bijdragen aan mechanische transmissie of ergonomie? Wil jij aan de slag met het schrijven van software of ga jij onderzoek doen naar balans? Wil je in het management functioneren van het team, of ligt jouw interesse meer bij het onderhouden van relaties met partners en evenement organisatie? Bekijk hier de openstaande vacatures voor het team van MARCH IV.

Contact

Benieuwd naar wat de ervaringen van het huidige team zijn? Kom dan naar onze interesseborrel (28 februari 17-21u) of interesselunch (di 6 maart 12.30 - 13.30) en maak kennis met ons project en natuurlijk ons team.

Mocht je verder nog vragen hebben, dan kan je altijd mailen naar: join@projectmarch.nl of een afspraak maken om op een ander moment bij ons langs te komen in de D:DREAMhall

 De D:DREAMhall

De D:DREAMhall

 Co-working with our pilot Sjaan

Co-working with our pilot Sjaan

Meld je aan

Ben jij al helemaal overtuigd van deelname aan het team van de MARCH IV? Lever dan voor 14 maart 2018 je CV en motivatie in via deze Google Forms. Wij zo snel mogelijk met jouw aanvraag aan de slag. Voor 2 april ontvang je mogelijkerwijs een uitnodiging voor een gesprek.