Europian People's Party Group Bureau Meeting

Europian People's Party Group Bureau Meeting

Op 8 en 9 maart zal Project MARCH aanwezig zijn bij de EPP Group Bureau Meeting in Valencia. We zullen hier twee dagen staan om ons exoskelet te laten zien aan het Europees Parlement, een ontzettend grote kans! Innovatie in Europa zal in het midden staan op deze conferentie. Daarnaast zullen vele ondernemers aanwezig zijn die op de voorgrond zitten van innovatie, waaronder Project MARCH.

Project MARCH zal in de vorm van een pitch de aanwezigen van de meeting laten zien hoe ver de exoskelet techniek wel niet is en wat wij doen om ons steentje hierbij bij te dragen.

StuD Relatie Bedank Evenement

StuD Relatie Bedank Evenement

Op donderdag 1 maart zal Project MARCH aanwezig zijn op het Relatie Bedank Evenement georganiseerd door StuD. Nadat er een uur een workshop bijgewoond gaat worden, zal Project MARCH een presentatie geven over het project voor andere partners van StuD. 

Kenniscafé

Kenniscafé

Elke derde maandag van de maand organiseren De Volkskrant, KNAW, NEMO kennislink en De Balie een KennisCafé in Amsterdam. Op maandagavond 18 december spreken we over superhelden. Project MARCH zal aanwezig zijn bij dit KennisCafé. Magali Ponds zal hier ingaan op de meer maatschappelijke en technologische kant van superhelden.

DSW Bruggenloop

DSW Bruggenloop

Naast al het harde werken doet het team ook nog zijn best om fit te blijven. Zondag 10 december gaan zes teamleden van Project MARCH meelopen bij de DSW Bruggenloop. Dit is een wedstrijd waar 15 kilometer moet worden afgelegd met een parcours over zes bruggen in Rotterdam. De teamleden zijn dan ook volop aan het trainen om zo snel mogelijk het parcours af te leggen. Wij hebben er al ontzettend veel zin in!

8 november Carrièredag VU

8 november Carrièredag VU

Op 8 november 2017 zal Project MARCH aanwezig zijn op de Carrièredag van de faculteit Bewegingswetenschappen van de Vrije Universiteit. Hier zal het team verschillende workshops verzorgen, waarbij de nadruk zal liggen op het oplossen van intensieve, interactieve en inhoudelijke praktijkcasussen. 

9 November DCRM Congres

9 November DCRM Congres

Op 9 november 2017 organiseert de Nederlandse Organisatie of Revalidatie Medicatie het Nederlandse Congres voor Revalidatie Medicatie. Het thema van dit interactieve en multi-disciplinaire congres is de ontwikkeling naar actieve deelname in de zorg. Project MARCH zal dit evenement op donderdag bijwonen en een stand bezetten om hier alles over ons project te vertellen, dus kom langs! 

10 november Congres "Verder in Beweging"

10 november Congres "Verder in Beweging"

Op 10 November zal Project MARCH het congres 'Verder in Beweging' bijwonen. Dit Congres wordt georganiseerd door onze partner De Sint-Maartens Kliniek. Binnen dit congres ligt de nadruk op het toekomstbeeld voor zorg in houding en beweging. Kom dus zeker voorbij onze stand, zodat wij onze visie met u kunnen delen. 

14 november Ministerie VWS Hi-Techdag

14 november Ministerie VWS Hi-Techdag

In week 46 zal voor het eerst de e-Health week georganiseerd worden voor het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Op dinsdag 14 november zal er een Hi-tech dag georganiseerd worden. Deze dag staat in het teken van high technologie in de zorg, zodat beleidsmakers/bestuurders hiermee kunnen kennismaken. Project MARCH zal deze dag bijwonen en hier een kort symposium houden over ons project en onze bijdrage aan deze veelbelovende technologie. 

15-16 november Precisiebeurs

15-16 november Precisiebeurs

Op 15 en 16 november 2017 vindt de 17e editie van de succesvolle Precisiebeurs plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Project MARCH zal hier twee dagen aanwezig zijn om het nieuwste prototype van het exoskelet te presenteren. Komt dat zien! 

18 november Personeelsdag 3ME

18 november Personeelsdag 3ME

Op zaterdag 18 november zal Project MARCH de medewerkersdag van de faculteit 3ME (TU Delft) bezoeken. Hier zal Project MARCH vertegenwoordigd zijn in de filmkamer, waar indrukwekkend beeldmateriaal over ons project vertoond zal worden. Daarnaast zullen wij ook een rolstoel race organiseren, om alle bezoekers van de ongemakken van een rolstoel bewust te maken. De rolstoel, die hopelijk in de toekomst vervangen wordt door het exoskelet. 

23 november Masterclass Haegsche Lobby

23 november Masterclass Haegsche Lobby

Op donderdag 23 november wordt voor de 14e keer de ´Masterclass Haegsche Lobby´ georganiseerd. Na de langste kabinetsformatie periode ooit is een boeiende periode aangebroken: het begin van een nieuw kabinet. Wie krijgt welke ministerpost; wie worden de nieuwe woordvoerders op zorg en wat is hun (zorg)visie voor de komende vier jaar?  Al deze vragen en meer worden beantwoord op donderdag 23 november. Project MARCH zal hier in een korte presentatie hun bijdrage aan de zorginnovatie toelichten. 

24-25 november Talent Event

24-25 november Talent Event

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 november zal het Talent Event plaatsvinden. Het Talent Event is het eerste evenement dat zich specifiek richt op het matchen van digitaal talent met relevante werkgevers. Project MARCH zal hier twee dagen aanwezig zijn om het nieuwste prototype van het exoskelet te presenteren. komt dat zien!