Personeelsfeest EWI

Personeelsfeest EWI

Op 16 juni zal de faculteit Electrotechniek, Wiskunde en Informatie een personeelsfeest organiseren. Project MARCH zal deze dag bijwonen en meer over ons project vertellen.

Dutch Technology Week

Dutch Technology Week

Van 4 t/m 9 juni 2018 vindt voor de 7e keer de Dutch Technology Week (DTW) plaats in Eindhoven. Tijdens deze dagen zijn er in de hele regio een week lang evenementen waarbij techniek en innovatie centraal staan. Project MARCH zal op 9 juni samen met MEVI, onze productiepartner, een stand houden. Komt u langs?

Night of the Nerds

Night of the Nerds

In het kader van de Dutch Week fo Technologie zal er op 5 juni een speciale dag georganiseerd worden voor het VO en (V)MBO met een sterk programma voor iedereen tussen 14-19 jaar in het Klokgebouw, Eindhoven.
Tijdens deze Night of the Nerds zie je hoe fascinerend en cool de wereld van innovatie, techniek en creativiteit is. Op 5 juni 2018 trakteren wij je zoals ieder jaar op de allernieuwste ontwikkelingen en wijzen gepassioneerde nerds je de weg in een bomvol programma. Bezoek ons bij onze stand!

Stichting leven Delft Techniek Middag

Stichting leven Delft Techniek Middag

In het weekend van 1,2 en 3 juni organiseertStichting Leven in Delft, in het kader van het lustrum van het DSC, een lang weekend met activiteiten om de inwoners van Delft en de studenten van Delft wat dichter bij elkaar te brengen. 
 Op zaterdag 2 juni zal er overdag een techniekmiddag georganiseerd worden. Op dit evenement zal gedemonstreerd worden  hoe studenten van de TU Delft zich naast hun studie ontwikelen. Naast een aantal startups (YesDelft) en algemene stands over de TU Delft zal ook Project MARCH hier aanwezig zijn om een tastbaar en visueel voorbeeld hiervan te geven. Kom langs onze stand zodat wij u meer kunnen vertellen.

25 jaar bestaan Global Electronics

25 jaar bestaan Global Electronics

Ter ere van het 25 jarig jubilieum van onze partner Global Electronics zal ons exoskelet gedurende 23 tot 25 mei uitgeleend worden en tentoon gesteld worden. 

Bringing back motion symposium

Bringing back motion symposium

Elk academisch jaar wordt er door de faculteit Biomedische Technologie van de Technische Universiteit Eindhoven een ééndaags symposium georganiseerd. Dit jaar zal het symposium plaatsvinden op dinsdag 15 mei 2018. Dit symposium wordt georganiseerd voor studenten, alumni en andere geïnteresseerden. De titel van het symposium van dit jaar is “Bringing back motion”. Het symposium zal in het teken staan van de biomedische en technologische ontwikkelingen op het gebied van revalidatie. Project MARCH zal hier een presentatie van ongeveer 40minuten geven en daarnaast een stand houden.

Wings for Life

Wings for Life

Op 6 mei zal het team, inclusief Piloot Sjaan, meerennen in de Wings for Life evenement van Redbull. Het motto van dit evenement is rennen voor degene die dit niet kunnen. Dit sluit dus erg goed aan bij ons project. Kortom, kom ons aanmoedigen op 6 mei in Breda!

Damen Raceroei Regatta

Damen Raceroei Regatta

In het weekend van 5 en 6 mei 2018 organiseert de Delftsche Studenten Roeivereniging “Laga” voor de zesde maal de Damen Raceroei Regatta. Bij deze roeiwedstrijd reist heel roeiend Nederland af naar de Willem-Alexanderbaan om te proberen met de eerste prijs naar huis te gaan. Na de voorgaande edities kijkt de organisatie al weer vooruit om tijdens de zesde editie wederom een uniek evenement neer te zetten. Project MARCH zal hier aanwezig zijn op zaterdag 5 mei om iedereen enthousiast te maken over de exoskelet technologie! Kom vooral even langs onze stand!

Best Rondleiding

Best Rondleiding

Op 3 mei zal de internationale studenten organisatie BEST Delft Project MARCH bezoeken. Hierbij zullen 24 studenten, afkomstig vanuit heel Europa en Canada naar onze universiteit komen om te leren over Swarm Robotica in een 10 daagse cursus. Zo zullen zij lezingen en workshops krijgen om daadwerkelijk een groep van swarm robots te programmeren en een doel te verwezelijken. Project MARCH zal een van de lunch lezingen geven om meer inzicht te geven in de huidige voordelen van de swarm robotica en om hen te inspireren om te werken in gerelateerde werkgebieden. 

Europian People's Party Group Bureau Meeting

Europian People's Party Group Bureau Meeting

Op 8 en 9 maart zal Project MARCH aanwezig zijn bij de EPP Group Bureau Meeting in Valencia. We zullen hier twee dagen staan om ons exoskelet te laten zien aan het Europees Parlement, een ontzettend grote kans! Innovatie in Europa zal in het midden staan op deze conferentie. Daarnaast zullen vele ondernemers aanwezig zijn die op de voorgrond zitten van innovatie, waaronder Project MARCH.

Project MARCH zal in de vorm van een pitch de aanwezigen van de meeting laten zien hoe ver de exoskelet techniek wel niet is en wat wij doen om ons steentje hierbij bij te dragen.

StuD Relatie Bedank Evenement

StuD Relatie Bedank Evenement

Op donderdag 1 maart zal Project MARCH aanwezig zijn op het Relatie Bedank Evenement georganiseerd door StuD. Nadat er een uur een workshop bijgewoond gaat worden, zal Project MARCH een presentatie geven over het project voor andere partners van StuD. 

Kenniscafé

Kenniscafé

Elke derde maandag van de maand organiseren De Volkskrant, KNAW, NEMO kennislink en De Balie een KennisCafé in Amsterdam. Op maandagavond 18 december spreken we over superhelden. Project MARCH zal aanwezig zijn bij dit KennisCafé. Magali Ponds zal hier ingaan op de meer maatschappelijke en technologische kant van superhelden.

DSW Bruggenloop

DSW Bruggenloop

Naast al het harde werken doet het team ook nog zijn best om fit te blijven. Zondag 10 december gaan zes teamleden van Project MARCH meelopen bij de DSW Bruggenloop. Dit is een wedstrijd waar 15 kilometer moet worden afgelegd met een parcours over zes bruggen in Rotterdam. De teamleden zijn dan ook volop aan het trainen om zo snel mogelijk het parcours af te leggen. Wij hebben er al ontzettend veel zin in!

8 november Carrièredag VU

8 november Carrièredag VU

Op 8 november 2017 zal Project MARCH aanwezig zijn op de Carrièredag van de faculteit Bewegingswetenschappen van de Vrije Universiteit. Hier zal het team verschillende workshops verzorgen, waarbij de nadruk zal liggen op het oplossen van intensieve, interactieve en inhoudelijke praktijkcasussen. 

9 November DCRM Congres

9 November DCRM Congres

Op 9 november 2017 organiseert de Nederlandse Organisatie of Revalidatie Medicatie het Nederlandse Congres voor Revalidatie Medicatie. Het thema van dit interactieve en multi-disciplinaire congres is de ontwikkeling naar actieve deelname in de zorg. Project MARCH zal dit evenement op donderdag bijwonen en een stand bezetten om hier alles over ons project te vertellen, dus kom langs! 

10 november Congres "Verder in Beweging"

10 november Congres "Verder in Beweging"

Op 10 November zal Project MARCH het congres 'Verder in Beweging' bijwonen. Dit Congres wordt georganiseerd door onze partner De Sint-Maartens Kliniek. Binnen dit congres ligt de nadruk op het toekomstbeeld voor zorg in houding en beweging. Kom dus zeker voorbij onze stand, zodat wij onze visie met u kunnen delen. 

14 november Ministerie VWS Hi-Techdag

14 november Ministerie VWS Hi-Techdag

In week 46 zal voor het eerst de e-Health week georganiseerd worden voor het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Op dinsdag 14 november zal er een Hi-tech dag georganiseerd worden. Deze dag staat in het teken van high technologie in de zorg, zodat beleidsmakers/bestuurders hiermee kunnen kennismaken. Project MARCH zal deze dag bijwonen en hier een kort symposium houden over ons project en onze bijdrage aan deze veelbelovende technologie. 

15-16 november Precisiebeurs

15-16 november Precisiebeurs

Op 15 en 16 november 2017 vindt de 17e editie van de succesvolle Precisiebeurs plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Project MARCH zal hier twee dagen aanwezig zijn om het nieuwste prototype van het exoskelet te presenteren. Komt dat zien! 

18 november Personeelsdag 3ME

18 november Personeelsdag 3ME

Op zaterdag 18 november zal Project MARCH de medewerkersdag van de faculteit 3ME (TU Delft) bezoeken. Hier zal Project MARCH vertegenwoordigd zijn in de filmkamer, waar indrukwekkend beeldmateriaal over ons project vertoond zal worden. Daarnaast zullen wij ook een rolstoel race organiseren, om alle bezoekers van de ongemakken van een rolstoel bewust te maken. De rolstoel, die hopelijk in de toekomst vervangen wordt door het exoskelet. 

23 november Masterclass Haegsche Lobby

23 november Masterclass Haegsche Lobby

Op donderdag 23 november wordt voor de 14e keer de ´Masterclass Haegsche Lobby´ georganiseerd. Na de langste kabinetsformatie periode ooit is een boeiende periode aangebroken: het begin van een nieuw kabinet. Wie krijgt welke ministerpost; wie worden de nieuwe woordvoerders op zorg en wat is hun (zorg)visie voor de komende vier jaar?  Al deze vragen en meer worden beantwoord op donderdag 23 november. Project MARCH zal hier in een korte presentatie hun bijdrage aan de zorginnovatie toelichten.