Nieuwsbrief Januari 2018

*|MC:SUBJECT|*
Nieuwsbrief januari
View this email in your browser

Introductie

Beste lezer,

Leuk dat je je weer wilt verdiepen in een aantal updates rondom ons project. Allereerst namens het hele team van MARCH een ontzettend gelukkig en gezond 2018. Ons team heeft inmiddels een vliegende start gemaakt in het nieuwe jaar: Het einde van de designfase komt zelfs al in zicht! Vandaar dat wij deze maand wat extra aandacht zullen besteden aan de technische ontwikkelingen binnen ons project. Maar natuurlijk zullen de gebruikelijke nieuwtjes ook aan het licht komen. Veel leesplezier!

Namens het hele team van Project MARCH,

Robbert de Lange en Magali Ponds

Afgelopen maand

PR Campagne
De afgelopen maand stond alle social media van Project MARCH in het thema van de PR Campagne #WhyMARCH. Hierin vertelde verschillende betrokkenen bij ons project waarom zij geloven in de exoskelet technologie. Gedurende deze zeven weken durende reeks, probeerden wij de exoskelet technologie vanuit verschillende perspectieven, achtergronden en interesses te belichten. In de afgelopen nieuwsbrief is er natuurlijk al een korte tussentijdse update gegeven van de bijdrages, maar nu de reeks voltooid is willen wij nog een keer een overzicht geven van deze reeks. Wij blikken met trots terug op een aantal zeer waardevolle, unieke en bijzondere items. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ZKH Prins Constantijn, Startup envoy, en Chris Oomen, de CEO van Zorgverzekeraar DSW. Onderstaand vind je een collage van alle bijdragen.
Bijdragen op volgorde v.l.n.r.:
Eiso Vaandrager Oprichter Project MARCH
Karel Luyben Rector Magnificus TU Delft
Ilse van Nes Revalidatiearts Maartenskliniek
Chris Oomen CEO DSW
Ruben de Sain Piloot team MARCH II
Jos Dekkers Voorzitter DON
Prins Constantijn van Oranje
Kenniscafé
Op maandag 18 december, net voor de vakantie, nam Project MARCH deel aan het Kenniscafé in de Balie een initiatief van de De Volkskrant, KNAW, NEMO Sciencelink en De Balie. Deze spreekavond stond in het teken van 'Superhero Science': In hoeverre is de wetenschap in staat de ficitieve superhelden in realiteit na te bootsen? Superhelden zijn een geweldige illustratie van onze technologische vooruitgang. Ons project past natuurlijk goed binnen dit thema en om deze reden was onze PR Manager, Magali Ponds, een van de gastsprekers op deze avond. Benieuwd naar hoe dit ging? De uitzending is terug te kijken via de website van de Balie of via de deze link. (rond 52 min)

Technische Update

Sjaan in de Dreamhall
Op woensdag 6 december kwam Sjaan, onze piloot, langs op de D:DREAMhall om ons feedback te geven en te brainstormen over de keuzes die wij hebben gemaakt voor het ontwerp van het exoskelet. Zo heeft Sjaan samen met Maxine, een Machine Interface Engineer, gekeken naar de optimale positionering van de knopjes op het 'Input Device'. Ook de andere projecten, Joint, Frame en Communication, hebben met Sjaan gezeten om hun ontwerpkeuzes te evalueren en nieuwe ideeën te bedenken. Door middel van deze, minstens maandelijkse sessies, proberen wij co-creatie leidend te laten zijn in ons ontwerpproces. Sjaan is erg enthousiast over hoe het project zich tot nu toe vordert. En ook wij als team zijn ontzettend blij dat wij co-creatie op deze manier het voortouw kunnen laten nemen binnen ons project. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder het enthousiasme en de input van Sjaan.

Ook op woensdag 3 januari is Sjaan langsgekomen om opnieuw feedback te geven op de keuzes verder in het proces. Zo werden hier ook kwesties, die de vorige sessie geopperd zijn, geëvalueerd en verder geoptimaliseerd. Om een impressie te geven van deze dag, hieronder een aantal foto's.

Komende maand

Crowdfunding
Project MARCH gaat de aankomende maand een crowdfunding campagne beginnen als vervolg op #WhyMARCH. Op woensdag 10 januari gaat de campagne live en vragen wij om een donatie om de gewrichten van het exoskelet (MARCH III) aan te schaffen. Onze Social Media zal dan volledig in het teken staan van deze campagne. Maar dit kunnen wij natuurlijk niet alleen. Wij hebben jullie hulp nodig! Door onze berichten te delen, bereiken wij een groter publiek en maak je daarnaast ook zelf kans op leuke prijzen. Ons doel is €10.000 en om dat te halen zijn alle donaties natuurlijk meer dan welkom. Natuurlijk krijgt iedere donateur een bedankje voor zijn of haar steun! Houd hiervoor onze social media in de gaten! Je kunt de crowdfunding vanaf aanstaande woensdag vinden op de website www.supporttudelft.nl of volg ons op Facebook.
Slot

Kortom, wij kijken weer uit naar een maand vol leuke en belangrijke activiteiten, met als hoogtepunt natuurlijk de crowdfunding. Stapje voor stapje komen we steeds dichter bij het definitieve ontwerp van het exoskelet. Genoeg spannends dus om in de volgende nieuwsbrief op terug te komen. Tot dan!
Copyright © 2017 Project MARCH, All rights reserved.
U ontvangt deze email omdat u zich heeft opgegeven voor de nieuwsbrief, of Project MARCH heeft gevraagd u er een te sturen.

Our mailing address is:
Project MARCH
Stevinweg 1
Delft, Zuid Holland 2628CN
Netherlands
Add us to your address book

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp
Project MARCH