IMG_4614.jpg

Media

Om onze visie te verspreiden en aandacht te creëren voor het belang van exoskeletten in de maatschappij maken wij veelvuldig gebruik van media. Zo hebben wij een maandelijkse nieuwsbrief, zijn we te volgen via onze social media kanalen en worden onze artikelen regelmatig gepubliceerd.  

 
IMG_4433.jpg

Evenementen

Gedurende het jaar gaan wij veel evenementen af om een groot publiek kennis te laten maken met Project MARCH en exoskeletten in het algemeen. Zo geven wij bijvoorbeeld presentaties of staan wij met ons exoskelet op een beurs. 

 
IMG_1928.JPG

Blogs

Om een goed beeld te geven van hoe het is om een jaar lang deel uit te maken van Project MARCH worden er ook blogs geschreven door enkele teamleden, waarin zij precies vertellen waarmee ze bezig zijn in het proces en wat hun rol binnen het team is. 

Technology Tuesday

Elke dinsdag is het Technology Tuesday:  één van onze technische departments geeft dan een korte uitleg over de onderdelen van het exoskelet waaraan zij werken en zal er dieper ingegaan worden op de technologie erachter! Een compleet overzicht vind je hier: