*|MC:SUBJECT|*

Een nieuw jaar
Allereerst willen wij u graag namens alle teamleden van Project MARCH het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Ook wij zijn inmiddels, na een welverdiende vrije week, weer fris van start gegaan in 2017. Wij kijken erg uit naar het komende jaar, waarin wij hopelijk onze doelen met succes zullen behalen. In deze nieuwsbrief stellen wij u graag op de hoogte van wat wij op de valreep van 2016 bereikt hebben als team en van wat er ons in de nabije toekomst te wachten staat!
 
Introductie werkplaats 
Kees van het halbeheer heeft onze teamleden kennis laten maken met de apparatuur die beschikbaar is in de D:Dreamhall. Hiervan zullen wij intensief gebruik gaan maken tijdens de productiefase. Door deze workshop te volgen, zijn enkele teamleden inmiddels bevoegd om deze apparaten ook daadwerkelijk te gebruiken.
 
Eerste belangrijke beslissingen
In de laatste week voor de Kerst zijn de eerste belangrijke beslissingen genomen omtrent het design van het exoskelet. De verschillende technische departments hebben hun concepten gepresenteerd aan elkaar en aan leden van het oude team om waardevolle feedback te ontvangen omtrent de mogelijke concepten voor de gewrichten. Hierna zijn er knopen doorgehakt en zijn de eerste definitieve keuzes gemaakt voor de gewrichten die de basis zullen vormen van ons exoskelet. Ook zijn de strategieën op het gebied van PR, acquisitie en financiën gepresenteerd en besproken. Voor elk van deze onderdelen wordt nu een definitief beleid opgesteld dat zal gelden voor het komende jaar.
 
Social Media
Ook dit jaar zullen wij actief gebruik maken van social media. Wilt u naast de nieuwsbrief ook gedurende de rest van de maand niks missen van Project MARCH? Volg ons dan via onze andere kanalen (Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn). Onderaan deze nieuwsbrief vindt u de links naar onze verschillende social media accounts door op de icoontjes te klikken. 
 
Nieuwe partners
Wij zijn blij om het Stichting Agis Zorginnovatiefonds als nieuwe partner te mogen verwelkomen. Ook hebben de faculteiten Lucht- en Ruimtevaarttechniek, Industrieel Ontwerpen en Techniek, Bestuur en Management zich gevoegd tot onze kring van partners. Samen met de rest van onze partners gaan we vol vertrouwen verder met ons project.

 
Teamactiviteiten 
Om de feestdagen in te luiden en de teamband te versterken hebben wij met het team ook enkele teamactiviteiten gehad. Zo hebben wij samen met de andere dreamteams deelgenomen aan de BBQ in de D:Dreamhall, waar medewerkers van de D:Dreamhall tijdens een kookworkshop overheerlijke en in onze ogen Michelinster-waardige gerechten voor ons bereid hebben. Ook hebben wij hier alvast geproost op een succesvol komend jaar.
Daarnaast hebben wij zelf een kerstborrel georganiseerd voor het hele team om de vakantie in te luiden en elkaar alvast een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar te wensen. Hier hebben wij in onze foute kersttruien genoten van oliebollen en glühwein, waarna wij een teamfoto gemaakt hebben voor onze kerstkaart.

 
Wist je dat...
... de paspop die wij gekocht hebben om testen mee te doen Marcha heet en wordt beschouwd als een heus teamlid?
... onze Chief Engineer vaak wat tijd in de keuken doorbrengt om voor het hele team speels pittige sambal te maken? 
... de meiden van het non-tech deparment het bijna altijd koud hebben? 
Komende maand
De komende maand zullen de concepten gedetailleerd worden uitgewerkt en zullen wij definitief de ontwerpfase ingaan. Deze maand zullen er dan ook veel belangrijke keuzes gemaakt worden met betrekking tot het definitieve design en zal de voorbereiding voor de design presentatie starten. Verder zal onze teammanager namens Project MARCH een TED Talk verzorgen op het TEDx evenement in Sittard-Geleen op 27 januari.