*|MC:SUBJECT|*
Tweede piloot
Wij zijn blij u te mogen melden dat ons team vanaf heden versterkt zal worden door een tweede piloot: Ruben de Sain! Zoals u misschien al weet is Claudia, onze eerste piloot, helaas nog niet volledig hersteld van een botbreuk en is zij voorlopig niet in staat om te lopen in een exoskelet. Dit heeft ons doen besluiten een tweede piloot toe te voegen aan ons team. Ruben zal ons dit jaar bijstaan om de MARCH II te realiseren en de zes obstakels van de Cybathlon te trotseren. Hij heeft zelf al veel ervaring met het lopen in zijn eigen exoskelet, namelijk de ReWalk, en hij zal ons dan ook kunnen voorzien van veel nuttige feedback!
Innovation for Health
Op 16 februari waren wij aanwezig bij het Innovation for Health congres dat plaatsvond in het WTC van Rotterdam. Hier hebben we een aantal nuttige nieuwe contacten gelegd en heeft Marise gepitcht over ons project voor extra sponsoring en over onze ideeën voor de toekomst.

 
Critical Minds workshop
Verder hebben we een nuttige workshop gehad van Critical Minds. Zij hebben met ons gekeken naar de langetermijnplanning van ons project en ons geholpen deze planning een stuk overzichtelijker en visueel te maken. Hierdoor zullen wij in staat zijn onze deadlines makkelijker te halen! De dag werd gezamenlijk afgesloten met een gezellige borrel.
Nieuw department
Deze maand is er besloten een zesde department op te richten binnen het team om de efficiëntie te verbeteren, namelijk team frame. Zowel het mechanical als het HMI (Human-Machine Interaction) department zijn deels opgesplitst en zo is team frame gevormd. Dit department zal zich, zoals de naam al zegt, richten op het ontwerp en de bouw van het gehele frame en de fixtures van de MARCH II. 
 
Nieuwe 3D printer
Afgelopen maand hebben wij onze nieuwe 3D printer ontvangen, die we gekregen hebben van Ultimaker. Er is toen meteen begonnen met het printen van de eerste testmodellen van de verschillende onderdelen van het exoskelet. Deze worden vervolgens gebruikt om de onderdelen te testen.

 
Team update
Afgelopen woensdag hadden we een meeting met het hele team. Eerst hebben we met het hele team gegeten in de Dreamhall. Daarna heeft ieder department een gedetailleerde update gegeven van hun vooruitgang en zijn enkele er algemene zaken behandeld. Deze meeting was zeer nuttig en heeft geholpen om te kijken of iedereen nog steeds op dezelfde golflengte zit.
Design Presentatie en Martin van Rijn
Zoals jullie allemaal weten, zal 24 maart onze design presentatie plaatsvinden in het auditorium van de TU Delft. Als het goed is hebben jullie allemaal een uitnodiging ontvangen afgelopen week, maar voor de zekerheid hier nogmaals de link om je aan te melden: http://projectmarch.nl/en/march/design-presentation! Vergeet dit niet te doen, want dit evenement wil je niet missen!
Verder hebben we deze week te horen gekregen dat Martin van Rijn, de Staatssecretaris van Volksgezondheid, ingaat op onze uitnodiging om de design presentatie bij de wonen en hij zal dan ook de opening verzorgen door middel van een korte presentatie!
Wist je dat...
... de TED Talk die onze teammanager gaf tijdens TEDxSittardGeleen inmiddels online staat en te bekijken is op YouTube ?
... er tien verschillende nationaliteiten vertegenwoordigd zijn binnen ons team?

... we inmiddels de 1500 likes hebben gepasseerd op Facebook?
Komende maand
Deze maand zullen we voornamelijk het design van de MARCH II afronden en de laatste voorbereidingen treffen voor de design presentatie, zodat wij op 24 maart samen met jullie één van de eerste hoogtepunten van dit jaar kunnen beleven!