Boek ons

Project MARCH reist stad en land af voor evenementen, beurzen, congressen, symposia, etc. om zo de wereld op de hoogte te stellen van ons doel en onze visie: het volledig teruggeven van mobiliteit aan dwarslaesiepatiënten en zo bij te dragen aan het verbeteren van hun kwaliteit van leven. Op een evenement verschijnen wij graag met een inspirerend verhaal en ons exoskelet om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze technologie. Wij vertellen daarnaast graag hoe wij te werk gaan en wat wij kunnen betekenen voor de dwarslaesiepatiënt.

Mocht u Project MARCH graag willen uitnodigen voor uw bedrijf of beurs, dan gaan wij graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Neem gerust contact met ons op via 015 2789837 of via info@projectmarch.nl! Mocht u een keer langs willen komen in onze eigen werkplaats voor een 'kijkje achter de schermen' dan is dit ook een optie. 

Neem ook een kijkje in onze evenementen kalender voor een overzicht van de evenementen waar wij zijn geweest en wat zal komen.