Ontmoet MARCH I 

De MARCH I is het allereerste model van de MARCH serie, ontworpen en gebouwd door het eerste team in 2016.

 

 
product (1).jpg
 

 

OP MAAT gemaakt frame

Bij het gebruik van een exoskelet is het belangrijk om het comfort van de piloot te waarborgen. Door middel van 3D-scans kunnen de benen van onze piloot gescanned worden waarna het frame daaromheen gemodelleerd wordt. Dit maakt de MARCH uniek, omdat het frame piloot gebonden is.

 

 

Bewegingsvrijheid

Het menselijk skelet is ontzettend complex en is daarom mechanisch lastig na te maken. In de MARCH zitten er per been 5 graden van vrijheid waarvan 2 in de heup. Dit maakt het mogelijk om het gewicht van de piloot te verplaatsen waarmee de stabiliteit verbeterd wordt. Tevens is hierdoor de MARCH niet meer gelimiteerd om recht vooruit te lopen.

 


 

Carbon-Fiber Backpack

Om de geavanceerde elektronica te beschermen gebruikt het MARCH exoskelet een lichtgewicht carbon-fiber backpack. Tevens is deze ergonomisch gevormd om de middel van de piloot om deze stabiel in het pak te houden.


Series Elastic Actuation

Om het exoskelet van de nodige kracht te voorzien maakt de MARCH gebruik van custom-made elektromotoren. Deze worden door middel van een spindel overbrenging verbonden aan speciale Titanium veren. Deze veren zorgen ervoor dat de schokken geabsorbeerd worden en bieden de mogelijkheid om uiterst nauwkeurig het koppel te meten.