Project MARCH is een non-profit studententeam. Ons team is daarom ook zelf verantwoordelijk voor het organiseren van haar eigen middelen om ieder jaar weer hun doel te realiseren. Dit had niet gekund zonder de hulp van onze partners. Project MARCH is haar partners erg dankbaar voor het ondersteunen van het project, zonder hen zou het project simpelweg niet kunnen slagen.

Onze partners geven ons specifiek advies, produceren onderdelen of ondersteunen ons financieel. Wij streven naar een langdurige samenwerking om met hun hulp en een fantastisch exoskelet. Ook partner worden? Neem een kijkje op de volgende pagina.


Diamond Partners

 
 

Platinum Partners

 

Gold Partners


Silver Partners


Bronze Partners


Vrienden van MARCH


Ook partner worden?

Wilt u ook partner worden? Lees hier wat Project MARCH u te bieden heeft.

Project MARCH is het studententeam van de TU Delft dat zich inzet voor het ontwikkelen van het ultieme exoskelet. Hiermee willen wij mensen met een dwarslaesie volledige mobiliteit teruggeven om weer te kunnen deelnemen in dagelijkse activiteiten en zo bijdragen aan hun kwaliteit van leven. Jaarlijks zet een nieuw team van studenten zich geheel vrijwillig in voor de ontwikkeling van het ultieme exoskelet. Dit motorische harnas is ontwikkeld met de nieuwste techniek en robotica en maakt het voor mensen met een dwarslaesie mogelijk weer op te staan en te open. En in de toekomst nog zoveel meer. Ieder jaar wordt doorgewerkt aan verbetering en optimalisatie van het prototype van het jaar ervoor. Hierbij staat co-creatie centraal. Er wordt nauw samengewerkt met een piloot; de persoon met een dwarslaesie die het exoskelet bestuurt, en de zorgsector. Aan het eind van het studiejaar vindt de ultieme test van het nieuwe prototype plaats in de vorm van een Cybathlon. In deze wedstrijd gaan piloten in exoskeletten van internationale teams de strijd met elkaar aan. Binnen tien minuten moeten zij verschillende alledaagse handelingen succesvol volbrengen.

Natuurlijk staan er tegenprestaties tegenover het geleverde advies, productie van onderdelen of financiële ondersteuning. Samen bespreken we graag de mogelijkheden voor de invulling van deze samenwerking. Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar info@projectmarch.nl of bel 015-278 98 37