Team Manager

Team Manager

Als Team Manager van Project MARCH ben jij hét gezicht van het project voor externe partijen, zoals onze vele sponsoren, de TU Delft en diverse media. Daarnaast ben jij er als Team Manager verantwoordelijk voor dat de sfeer in het team op peil blijft. Een Team Manager is een echte people-person die het maximale probeert te halen uit alle teamleden van Project MARCH.

Project Manager

Project Manager

Bij de ontwikkeling van een exoskelet in één jaar komt veel kijken. Als Project Manager begeleidt jij het gehele team om het exoskelet in één jaar en binnen het budget af te leveren. Jij bent er voor verantwoordelijkheid dat er een planning komt en dat deze deadlines worden gehaald. Dit bereik je door een efficiënte werkomgeving te scheppen waarin zowel de engineers als de ondersteunende functies zoals PR & acquisitie maximaal kunnen presteren.

Chief Engineer

Chief Engineer

De Chief Engineer is de technisch eindverantwoordelijke binnen het team van Project MARCH. Het is jouw taak om te bepalen waar de technische focus zal liggen en dat de juiste technische beslissingen worden genomen. Dit doe jij samen met jouw team van engineers. Als Chief Engineer ben jij dé expert van het ontworpen exoskelet.

Acquisition Manager

Acquisition Manager

Als Acquisitie Manager ben jij onmisbaar in het project door sponsordeals te vergaren met al onze externe partners. Jij gebruikt jouw sterke sociale, onderhandeling- & organisatie-skills om het maximale te halen uit alle deals die jij sluit! Daarnaast verzorg jij alle bestaande relaties van Project MARCH met externe partijen. 

Public Relations Manager

Public Relations Manager

Als Public Relations Manager ontwerp & implementeer jij de marketingstrategieën die de relaties met de media & specifieke doelgroepen van Project MARCH versterken. Hierbij is jou doel om het bewustzijn rond exoskelet-technologieën te vergroten. Daarom zul jij ook veel aanwezig zijn op beurzen. 

Visual Designer

Visual Designer

Als Visual Designer is het jouw doel om de naamsbekendheid van Project MARCH zo groot mogelijk te maken. Door het maken van films, het ontwerpen van posters, banners en renders zet jij Project MARCH op de kaart! Het is jouw doel om de externe media van project MARCH te verzorgen.