Joint Engineer

Joint Engineer

Als joint engineer ontwerp jij de gewrichten om het exoskelet zo goed mogelijk te laten lopen! Een gewricht is ontzettend ingewikkeld en bestaat uit ontzettend veel kleine onderdelen. Dit is voor jou natuurlijk geen probleem. Met jouw overzichtelijke manier van werken en extreme enthousiasme voor (motorische) aandrijvingen en transmissies zorg jij ervoor dat de gewrichten zo klein en efficient mogelijk worden!

Frame Engineer

Frame Engineer

Als Frame Engineer ben jij de grootste puzzelaar van ons team! Je ontwerpt en produceert de verbindende onderdelen van het exoskelet: de botten en de heup. Daarbij zorg jij ervoor dat alles wat de andere engineers ontwerpen een plekje krijgt. Ben jij niet bang voor CAD en FEM programma's? Werk jij graag samen met alle teamgenoten? En bezit je over een grote dosis creativiteit en doorzettingsvermogen? Dan is dit de perfecte functie voor jou!

Human Input Engineer

Human Input Engineer

Als Human Input Engineer zorg jij ervoor dat het exoskelet precies doet wat de piloot wilt. Een systeem ontwikkelen waarmee de piloot zo natuurlijk mogelijk input kunt geven, dat is jouw doel! Vindt je het leuk om veel te brainstormen met de piloot? Kun jij op creatieve manieren bij de beste oplossing komen? Dan ben jij de Human Input Engineer die wij zoeken!

Aesthetics Designer

Aesthetics Designer

Ga jij er volgend jaar voor zorgen dat het exoskelet eruit ziet als HÉT nieuwe Project MARCH exoskelet? Dan ben jij onze nieuwe Aesthetic Engineer! Je zult je bezig houden met het uiterlijk: Hoe zorg je dat de piloot zich veilig voelt en iedereen het exoskelet herkent? Wellicht wil je de sponsors er ook nog ergens op? Door veel verschillende ideeën te creëren en te schetsen zorg jij dat de hele wereld Project MARCH zal herkennen!

Human Movement Engineer

Human Movement Engineer

Als geen ander weet jij hoe de mens in elkaar zit. Aankomend jaar zul je binnen de functie Human Movement Engineer ervoor zorgen dat deze kennis wordt toegepast in het exoskelet. Door de piloot goed op te meten, looppatronen te analyseren en veel prototypes te maken zorg jij dat ervoor dat het exoskelet perfect aansluit op de piloot! 

Software Engineer

Software Engineer

Altijd al gedroomd van het bouwen van je eigen Iron Man suit? Als Software Engineer zorg jij ervoor dat onze piloot weer net als Iron Man perfect kan lopen! Door de complete software architectuur te ontwerpen, te implementeren en door simulaties op te zetten zorg jij ervoor dat wanneer de piloot er klaar voor is, alle informatie perfect verspreid wordt. 

Electrical Engineer

Electrical Engineer

Als Electrical Engineer zul jij je dit jaar bezig houden met alle elektrische onderdelen van het exoskelet. Waar je het ene moment de schematics van een Power Distribution Board aan het ontwerpen bent, zul je het volgende moment aan het solderen zijn voor een test opstelling. Bij het hele exoskelet wordt jij betrokken, want overal is elektronica nodig. Als extra uitdaging probeer je het ook nog zo veilig mogelijk voor de piloot te maken. Met een brede elektrische kennis en een dosis doorzettingsvermogen komt dit helemaal goed!

Control Engineer

Control Engineer

Tijdens jouw Project MARCH jaar zul jij je aan de voorkant van de innovatie vinden! Hoe kun je een exoskelet zelf balanceren terwijl er een mens in zit? En hoe zit het met de aansturing hierbij van de motoren? Allemaal vragen waar jij je mee bezig gaat houden als Control Engineer.