Control Engineer

Tijdens jouw Project MARCH jaar zul jij je aan de voorkant van de innovatie vinden! Hoe kun je een exoskelet zelf balanceren terwijl er een mens in zit? En hoe zit het met de aansturing hierbij van de motoren? Allemaal vragen waar jij je mee bezig gaat houden als Control Engineer. 

 

Verantwoordelijkheden

Als Control Engineer is jouw eerste taak om de motoren werkend te krijgen. Dit betekent dat jij je software-matig bezig houdt met de aansturing. Hoe zorg je dat de gewenste hoeken en snelheden bereikt worden? Ook moet jij ervoor zorgen dat alle motoren samen werken. Een flinke klus, maar door systematisch na te denken en veel te testen kun jij ervoor zorgen dat onze piloot weer kan lopen!

Daarnaast kijk jij nog verder! Je wilt niet alleen lopen, maar de gehele vrijheid van de piloot weer teruggeven. Dit doe jij door onderzoek te doen naar het balanceren van het exoskelet. Ben jij een creatieve doorzetter? Kun jij de kennis van het menselijk bewegen en de techniek die nodig is om te controleren combineren? Vind je het ook leuk om verschillende control systemen uit te proberen? Dan is dit helemaal iets voor jou!

 

Vereiste vaardigheden en ervaringen

 • Pré: Eind bachelor of master in Werktuigbouwkunde of Electrical Engineering (bijv. Bio Mechanical Design of System & Control)
 • Communicatieve vaardigheden
 • Goed in het houden van overzicht en interfaces herkennen
 • Werkt gestructureerd
 • Enthousiast over balancerende systemen
 • Geïnteresseerd in het menselijk bewegen 
 • Kennis van verschillende control systemen
 • Ervaring met programmeren
  • C/C++
  • Matlab/Simulink
 • Creatieve en analytische werkwijzen
 • Op een duidelijke en begrijpelijke manier technische kennis kunnen communiceren
 • Ervaren met het werken in groepen, projecten en/of commissies