Human Input Engineer

Als Human Input Engineer zorg jij ervoor dat het exoskelet precies doet wat de piloot wilt. Een systeem ontwikkelen waarmee de piloot zo natuurlijk mogelijk input kunt geven, dat is jouw doel! Vindt je het leuk om veel te brainstormen met de piloot? Kun jij op creatieve manieren bij de beste oplossing komen? Dan ben jij de Human Input Engineer die wij zoeken!

 

Verantwoordelijkheden

Als hoofdtaak zul jij dit jaar hebben om de verbinding tussen de piloot en de machine te creëren. Hierbij moet de piloot input kunnen geven om de het exoskelet precies te laten doen wat de piloot wilt. Je zult dus het input device optimaliseren en altijd kijken naar nieuwe manier om de input nog natuurlijker en duidelijker te kunnen geven. Daarnaast is het belangrijk als piloot om goede feedback te ontvangen van het exoskelet. Jij staat helemaal vrij om te bedenken hoe dit zo goed mogelijk gaat: visueel, met audio, of misschien bedenk jij wel een nieuwe manier! Jij zult dus veel samenwerken met de piloot, het software- en het electronica team.

Daarnaast zul jij ook het gehele MARCH IV team ondersteunen bij het bedenken van creatieve oplossingen voor design problemen. Met jouw achtergrond in Industrieel Ontwerpen weet jij als de beste hoe je een goede brainstormmeeting opzet en hoe je van ontzettend veel ideeën uiteindelijk naar de allerbeste oplossing komt. Dit allemaal zonder het einddoel, de piloot laten lopen, uit het oog te verliezen. De rest van het team kan jouw hulp daar goed bij gebruiken!

 

Vereiste vaardigheden en ervaringen

  • Pré: Eind bachelor of master student in Industrieel ontwerpen (bijv. Design for Interaction of Integrated Product Design)
  • Kunnen werken met CAD programma's zoals Solidworks of CATIA
  • 3D printers en relevante software voor het produceren van 3D onderdelen. 
  • Communicatief
  • Goed zijn in het bedenken van nieuwe design oplossingen, out-of-the-box denken
  • Kennis van ergonomie, mechanics, user experience design en electronics
  • Ontwerpen op interactie tussen doelgroep(mens) en techniek
  • Gebruikersonderzoek en gebruikers testen opzetten en uitvoeren
  • Ervaring met brainstorming meetings te houden en faciliteren.
  • Ervaring met werken in groepen, projecten en/of commissies