Software Engineer

Altijd al gedroomd van het bouwen van je eigen Iron Man suit? Als Software Engineer zorg jij ervoor dat onze piloot weer net als Iron Man perfect kan lopen! Door de complete software architectuur te ontwerpen, te implementeren en door simulaties op te zetten zorg jij ervoor dat wanneer de piloot er klaar voor is, alle informatie perfect verspreid wordt. 

 

Verantwoordelijkheden

Wij zijn opzoek naar Software engineers die aankomend jaar gaan doorontwikkelen op het High-level software systeem. Door kritisch naar de (ROS) architectuur te kijken en overzicht te hebben van alle functionaliteiten van het exoskelet zorg jij ervoor dat het software systeem intuïtief en duidelijk wordt. Hierbij is het erg belangrijk om gestructureerd te werken en moet je het leuk vinden om veel met andere teamgenoten te overleggen wat zij softwarematig nodig hebben. Ook help jij de teamgenoten met programmeren in C of C++, bijvoorbeeld bij het input device.

Daarnaast zul je bezig zijn met een nieuwe omgeving waarbij je het exoskelet en de wedstrijd zult simuleren. Dit kan dan door het hele team gebruikt worden om het exoskelet en de software te kunnen testen. Zo weten wij dus al vooraf hoe wij de wedstrijd het beste kunnen winnen! Heb jij dus ervaring met simulatie, dan is deze taak zeker iets voor jou.

 

Vereiste vaardigheden en ervaringen

 • Pré: Eind bachelor of master in (Technische) Informatica of Electrical Engineering
 • Pré: Kennis op het gebied van ROS
 • Communicatieve vaardigheden
 • Goed in het houden van overzicht en interfaces herkennen
 • Werkt gestructureerd
 • Programmeer ervaring 
  • C/C++
  • Simulink/matlab
 • Ervaring met het opzetten van (visuele) simulaties
 • Creatieve en analytische werkwijzen
 • Op een duidelijke en begrijpelijke manier technische kennis kunnen communiceren
 • Ervaren met het werken in groepen, projecten en/of commissies