Acquisitie Manager

Als Acquisitie Manager ben jij onmisbaar in het project door sponsordeals te vergaren met al onze externe partners. Jij gebruikt jouw sterke sociale, onderhandeling- & organisatie-skills om het maximale te halen uit alle deals die jij sluit! Daarnaast verzorg jij alle bestaande relaties van Project MARCH met externe partijen. Hiermee verschaf jij in alle resources die het team nodig heeft om in één jaar een geheel nieuw exoskelet te ontwerpen en bouwen!

 

Verantwoordelijkheden

Het is jouw hoofdtaak om genoeg resources binnen halen om het project te laten slagen! Hierbij gaat het onder andere om vergaren van productie- & consultancypartners. Hierbij ben jij ook verantwoordelijk voor de reputatie van het Project MARCH door te voldoen aan de diverse verwachtingen van al onze verschillende partners. Hiervoor zul jij dus ontzettend veel met jan-en-alleman aan de telefoon hangen!

Bij het sluiten van acquisitiedeals zijn duidelijke afspraken belangrijk. Dit bereik jij door duidelijke contracten op te stellen waarin wederzijdse tegenprestaties worden opgesteld. Nog belangrijker hierbij is het onderhouden van warme contacten met onze partners.

 

Vereiste vaardigheden en ervaringen

 • Excellente communicerende vaardigheden
 • Presentatie skills om te fungeren als woordvoerder van het project
 • In staat om creatieve sponsordeals te sluiten
 • Hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel
 • Assertiviteit om verschillende brede taken op te pakken
 • In staat zijn om effectieve keuze te maken
 • Op z'n minst een derde-jaars bachelor student
 • Enthousiast persoonlijkheid en vaardigheid om andere enthousiast aan te wakkeren
 • Vaardigheid voor het bewaren van overzicht
 • Een goede dosis sociale skills
 • Goede onderhandeling skills 
 • Om kunnen gaan met druk
 • Ervaren met het werken in groepen, projecten en/of commissies