Public Relations Manager

Als Public Relations Manager ontwerp & implementeer jij de marketingstrategieën die de relaties met de media & specifieke doelgroepen van Project MARCH versterken. Hierbij is jou doel om het bewustzijn rond exoskelet-technologieën te vergroten. Daarom zul jij ook veel aanwezig zijn op beurzen. Ben jij geïnteresseerd in het schrijven van effectieve persberichten, het vergroten van onze online gemeenschap en het organiseren van events zoals een Design Presentatie en verschillende partner events? Solliciteer dan als de volgende Public Relation manager van Project MARCH!

 

Verantwoordelijkheden 

Als PR-manager ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van PR-doelen, deze monitoren en behalen door creatieve PR-ideeën te implementeren. Jij wilt graag Project MARCH onder aandacht van te brengen van een groot publiek en stelt hiervoor verschillende doelen op. Ga jij voor het NOS journaal of zorg jij ervoor dat wij internationaal op de markt komen?

Daarnaast verzorg jij de huisstijl van Project MARCH in alle PR-activiteiten. Hierbij zie jij er ook op toe dat alle teamleden deze huisstijl gebruiken in hun contact met externe partijen. Hiermee zorg jij ervoor dat het hele team samen 1 beeld uitstraalt!

Als laatste zorg jij voor het versterken en onderhouden van relaties met media en online influencers. Dit doe je door interviews en press voorlichtingen te maken die ons project promoten. Daarnaast verzorg jij onze sociale media & website. Je zult dit jaar dus zeker vaak met je gezicht voor een camera staan, maar met jouw creatieve en zelfverzekerde eigenschappen moet dit geen probleem zijn!

 

Vereiste vaardigheden en ervaring

 • Excellente communicerende vaardigheden
 • Op z'n minst een derde-jaars bachelor student
 • Ervaren in het maken van visuals in bijvoorbeeld Photoshop & InDesign
 • Excellente presentatie-vaardigheden
 • Expertise in het gebruik van sociale netwerken
 • Sterke visualiserende vaardigheden
 • Hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel
 • In staat zijn om effectieve keuze te maken
 • Hoge basis van zelf-motivatie
 • Op z'n minst een derde-jaars bachelor student
 • Enthousiast persoonlijkheid en vaardigheid om bij andere enthousiasme aan te wakkeren
 • Ervaren met het werken in groepen, projecten en/of commissies