Team Manager

Als Team Manager van Project MARCH ben jij hét gezicht van het project voor externe partijen, zoals onze vele sponsoren, de TU Delft en diverse media. Daarnaast ben jij er als Team Manager verantwoordelijk voor dat de sfeer in het team op peil blijft. Een Team Manager is een echte people-person die het maximale probeert te halen uit alle teamleden van Project MARCH. Hiervoor zijn een sociaal karakter en een groot inlevingsvermogen een vereisten om jouw rol goed te kunnen vervullen. 

 

Verantwoordelijkheden

De Team Manager van Project MARCH staat aan het hoofd van het managementteam, als eindverantwoordelijke van het totale project. Als Team Manager werk jij nauw samen met de overige teamleden van het Management. Het is jullie taak om vooruit te kijken en mogelijke problemen zo snel te voorzien en op te lossen. Daarnaast zorg jij er voor dat er teamdoelen worden gesteld en dat deze worden behaald.

Binnen het team is het de taak van de Team Manager om de teamsfeer te maximaliseren. De Team Manager overziet, traint en begeleidt de onafhankelijke teamleden. Hij heeft hier de rol van mentor en mediator als er problemen binnen het team mochten ontstaan. 

Als het Team Manager ben jij het gezicht van Project MARCH naar de buitenwereld. Activiteiten die hierbij horen zijn het geven van presentaties op beurzen, interviews met de pers en het contact met sponsoren onderhouden. Daarnaast organiseer jij samen met het Operationele Team grote evenementen voor bijvoorbeeld partners of de pers.

 

Vereiste vaardigheden en ervaringen

 • Hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel
 • Stressbestendigheid
 • Vaardigheid voor het bewaren van overzicht
 • In staat zijn om lastige keuzes te maken
 • In staat zijn om een team te leiden
 • Hoge basis van zelf-motivatie
 • Enthousiast persoonlijkheid en mogelijkheid om andere enthousiast aan te wakkeren
 • Hoge sociale skills
 • Effectieve communicatie skills, zowel geschreven als verbaal
 • Op z'n minst een derde-jaars bachelor student
 • Ervaren met het werken in groepen, projecten en/of commissies