Visual Designer

Als Visual Designer is het jouw doel om de naamsbekendheid van Project MARCH zo groot mogelijk te maken. Door het maken van films, het ontwerpen van posters, banners en renders zet jij Project MARCH op de kaart! Het is jouw doel om de externe media van project MARCH te verzorgen. Door de naamsbekendheid van Project MARCH te vergroten draag jij bij aan het slagen van het project, bijvoorbeeld door het aantrekken van geïnteresseerde sponsoren en nieuwe teamgenoten!

 

Verantwoordelijkheden

Als Visual Designer is één van jouw doelen om het exoskelet te laten zien aan de buitenwereld. Dit doe je door visualisaties van het exoskelet te maken in programma's zoals Keyshot, Photoshop en InDesign. Daarnaast ontwerp jij posters & banners die worden gebruikt op externe events zoals beurzen.

Project MARCH is zeer actief op sociale media waarvoor veel vette content gecreëerd dient te worden! Als visual designer is het jouw taak om deze content, zoals filmpjes en foto's, te schieten & te editen. Hiervoor gebruik jij programma's zoals Premiere Pro, After Effects & Lightroom. 

 

Vereiste vaardigheden en ervaring

 • Hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel
 • Enthousiasme voor video & photographing
 • Bij voorkeur een Industrieel Ontwerpen/Bouwkunde achtergrond
 • Hoge grafische interesse 
 • Excellente video & editing skills
 • Excellente photographing skills
 • Op z'n minst een derde-jaars bachelor student
 • Ervaring met InDesign, Photoshop, Lightroom, Premiere Pro & After Effects
 • Ervaring met rendering is een pré
 • Effectieve communicatie, zowel geschreven als verbaal
 • Hoge mate van zelfstandigheid
 • Ervaren met het werken in groepen, projecten en/of commissies